SKUPINA | PUBLIC RELATIONS - oficiální web skupiny

SKUPINA

PUBLIC RELATIONS

To je rockovo-elektronická smršť ze Severní Moravy. Parta vyzrálých muzikantů, která miluje experimentování se zvuky a hudebními styly. PUBLIC RELATIONS, to je nový úhel pohledu na rockovou hudbu se zcela originálním soundem a obrovskou energií.

Aktuální sestava

David Tobi Tobiasz - zpěv
Jiří Sosik - kytara
Tomáš Klos - baskytara
Marek Konečný - bicí

Diskografie

No Turns, 2008
The Platinum Air, 2011
Close To Sun (EP), 2013
Reset, 2013
Sirael, 2016
Překonej svůj strach, 2020

Biografie

Čtěte článek o PUBLIC RELATIONS na Wikipedii

Public Relations

Public Relations

Public Relations


TOPlist